Elinstallationer Helsingborg

Vi är ett väletablerat elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Helsingborgs Elektriska AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Helsingborg med omnejd. Ring oss idag på 070-721 38 52

Lilla elföretaget med stora hjärtat

Företaget har genom väl utförda elarbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Auktoriserad Elektriker

Helsingborgs Elektriska AB innehar auktorisation som elektriker, följer rådande kollektivavtal och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi hjälper dig med rådgivning och utför energibesparande åtgärder i bostäder och kontor med hjälp av bland annat LED-belysning.

Kvalitetsprodukter

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Helsingborgs Elektriska AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Ring en bra elinstallatör i Skåne

Välkommen att kontakta oss idag hur vi kan hjälpa dig! Ring 070-721 38 52